Viu bicing
Mou-te en Bicing, cuida de tu i de BarcelonaVodafone bicing

Notícies

Noticies

Dóna’t d’alta entre el 18 i el 24 de setembre i aconsegueix 2 mesos addicionals al teu abonament Bicing.

No deixis passar l’oportunitat i sigues sostenible. Fes Bicing!

 

El Dia sense cotxes de Barcelona (22 de setembre) forma part de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, en els quals s’organitzaran diverses activitats per part d’equipaments i entitats.

Aquest any destaca la cruïlla de Borrell amb Tamarit: la Cruïlla per la Qualitat de l’Aire, on es tallarà el trànsit per mostrar com seria aquest espai urbà si no hi circulessin vehicles motoritzats. Bicing tindrà presencia a aquest acte oferint diverses activitats:

  • Circuit de proba de bicicletes elèctriques Bicing en el qual tothom major de 18 anys podrà provar les E-Bicing.
  • Sorteig fotogràfic a les xarxes socials: on els abonats podran fer-se una instantània al photocall del Bicing i penjar-la a les xarxes socials per entrar en el sorteig de 2 abonaments de Bicing elèctric anuals. A tots els participants se lis farà entrega d’una motxilla Bicing.
  • Estand on els usuaris podran donar-se d’alta al servei 
Noticies

DES D’ARA, SER ABONAT DE BICING TÉ MOLTS MÉS AVANTATGES

Des de Bicing volem premiar la teva fidelitat amb l’accés a molts avantatges en productes i serveis relacionats amb la vida sana, l’ecologia i la sostenibilitat.

A partir d’ara podràs identificar quines són les botigues i centres amics del Bicing a través d’aquest distintiu que podràs trobar a la porta d’accés dels establiments o a les seves pàgines web.

Noticies

El Bicing té un total de 45 estacions de bicicletes elèctriques repartides per tota la ciutat de Barcelona. Un total de 5 estacions es troben obertes a la via pública i les 40 restants es troben dins de pàrquings subterranis. Coneix-les totes!

Noticies

Des de el servei Bicing volem fer un recordatori de les condicions de seguretat referents a l’entrada i sortida de les bicicletes elèctriques als aparcaments on es troben les estacions.

 

Per qüestions de seguretat pròpies i dels usuaris que es trobin en el recinte cal respectar les següents normes quan s’entri o surti de l’aparcament:

 

  • Esperar sempre el torn corresponent d’entrada i sortida del aparcament, sense avançar-se a altres usuaris o vehicles.
  • No passeu mai quan la barrera estigui enlairada, espereu sempre a que hagi baixat.
  • Posteriorment passeu pel carril bici, situat al lateral de la barrera, amb velocitat moderada.

 

Noticies

Segons un nou estudi, una de les formes més efectives per reduir la sinistralitat en les ciutats es  l’ús del sistema de bicicleta compartida

Vols saber el perquè?  

 

Noticies

Us informem que a causa de una incidència tècnica, la disponibilitat de bicicletes de l'App, no està operativa.

Us avisarem quan torni a funcionar.

Noticies

A partir d’aquest dilluns el Bicing elèctric passarà a tenir sis velocitats (quatre velocitats més, que es sumaran a les dues que ja tenia).

És una millora que posa en marxa el servei del Bicing elèctric perquè els usuaris puguin gaudir d’una millor experiència i versatilitat en l’ús del servei.

 

Noticies

Les nostres línies telefòniques estan fora de servei per una avaria. Els tècnics estan treballant per solucionar-ho el més aviat possible.

Si teniu alguna incidències molt urgent ens podeu enviar un correu a reclamacions@bicing.cat, i s'aniran atenent per ordre d'arribada .

De seguida que els telèfons tornin a estar operatius us ho comunicarem.

Disculpeu les molèsties.

Noticies

Us comuniquem que tenim una incidència que està afectant el servidor de pagament, com a conseqüència d'això, de moment  no és possible realitzar l’alta al servei .

Informarem tan bon punt estigui solucionada.

Disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar.

Pages

Subscriure a Notícies
Ajuntament de Barcelona | Barcelona de Serveis Municipals, S.A.