Viu bicing
Mou-te en Bicing, cuida de tu i de BarcelonaVodafone bicing

Notícies

Noticies

Amb motiu de l’aturada del corrent elèctric a alguns aparcaments, demà 28/02, les següents estacions del Bicing elèctric quedaran fora de servei:

 

452 - (PK) C/ PADILLA, 159 a partir de les 8:00h

468 - (PK) C/ DE LES MONGES, 2 a partir de les 9:30h

475 - (PK) C/ DE LA MARINA, 345 a partir de les 11h

 

Us anirem informant tan bon punt tornin a estar operatives.

Noticies

Saps que pots regalar Bicing als teus familiars o amics aquest Nadal? El Bicing és un dels millors regals que pots fer: és econòmic, ajudes a cuidar la nostra ciutat i és molt saludable! A més si regales Bicing del 27 de desembre al 5 de gener aconseguiràs dos mesos gratuïts en el teu abonament!

 

Noticies

Abona’t al Bicing per Nadal! Si et fas del Bicing entre el 23 de desembre i el 6 de gener utilitzant el codi NADAL-12-2017, obtindràs dos mesos extres en el teu abonament anual.

 

 

*Les promocions no son acumulables entre sí. Només es pot gaudir d’una promoció per usuari.

Noticies

Des del divendres 27 d’octubre de 2017 s'ha posat a disposició el nou telèfon d’informació i consultes de Bicing, 93 707 89 00, un número de tarifació més reduïda, per substituir el 902 31 55 31.

 

D’altra banda, el número de telèfon d’incidències i averies segueix sent el 900 31 55 31, de tarifació totalment gratuïta. 

Noticies

DES D’ARA, SER ABONAT DE BICING TÉ MOLTS MÉS AVANTATGES

Des de Bicing volem premiar la teva fidelitat amb l’accés a molts avantatges en productes i serveis relacionats amb la vida sana, l’ecologia i la sostenibilitat.

A partir d’ara podràs identificar quines són les botigues i centres amics del Bicing a través d’aquest distintiu que podràs trobar a la porta d’accés dels establiments o a les seves pàgines web.

Noticies

El Bicing té un total de 45 estacions de bicicletes elèctriques repartides per tota la ciutat de Barcelona. Un total de 5 estacions es troben obertes a la via pública i les 40 restants es troben dins de pàrquings subterranis. Coneix-les totes!

Noticies

Des de el servei Bicing volem fer un recordatori de les condicions de seguretat referents a l’entrada i sortida de les bicicletes elèctriques als aparcaments on es troben les estacions.

 

Per qüestions de seguretat pròpies i dels usuaris que es trobin en el recinte cal respectar les següents normes quan s’entri o surti de l’aparcament:

 

  • Esperar sempre el torn corresponent d’entrada i sortida del aparcament, sense avançar-se a altres usuaris o vehicles.
  • No passeu mai quan la barrera estigui enlairada, espereu sempre a que hagi baixat.
  • Posteriorment passeu pel carril bici, situat al lateral de la barrera, amb velocitat moderada.

 

Noticies

Segons un nou estudi, una de les formes més efectives per reduir la sinistralitat en les ciutats es  l’ús del sistema de bicicleta compartida

Vols saber el perquè?  

 

Noticies

Us informem que a causa de una incidència tècnica, la disponibilitat de bicicletes de l'App, no està operativa.

Us avisarem quan torni a funcionar.

Noticies

A partir d’aquest dilluns el Bicing elèctric passarà a tenir sis velocitats (quatre velocitats més, que es sumaran a les dues que ja tenia).

És una millora que posa en marxa el servei del Bicing elèctric perquè els usuaris puguin gaudir d’una millor experiència i versatilitat en l’ús del servei.

 

Pages

Subscriure a Notícies
Ajuntament de Barcelona | Barcelona de Serveis Municipals, S.A.