Viu bicing
Mou-te en Bicing, cuida de tu i de BarcelonaVodafone bicing

Notícies

Noticies

 L'Ajuntament de Barcelona ha rebut el premi 'Thinking Cities' en la conferència anual de la xarxa de ciutats europees Polis per les polítiques de la capital catalana en les xarxes socials per millorar les dades sobre l'ús de la bicicleta a la ciutat i per les aplicacions per obtenir informació sobre la mobilitat ciclista a través de 'smartphones'.

 

 
Noticies

Et donem l’oportunitat de posar a prova els teus coneixements sobre el Bicing! A la nostra pàgina de Facebook hem prepara’t el Trivia Bicing, un test amb 12 preguntes sobre el servei, ets capaç d’encertar-les totes?

Participia i aconsegueix dues entrades per anar al parc d'atraccions del Tibidabo!

Noticies

El Victor Cano, el Riccardo Aiese i el Ruben Campuzano, guanyadors del concurs de selfies que vam fer a l'estiu, han vingut a recollir el seu regal i ja gaudeixen de les polseres d'activitat que sortejàvem. Enhorabona!

 

        

        

Noticies

Per celebrar la setmana de la mobilitat que té lloc entre els dies 11 i 18 d'octubre a Barcelona, Bicing ofereix a tots els seus abonats que així ho desitgin provar la modalitat elèctrica de forma gratuïta durant tota la setmana.

Noticies

 

Ja tenim els 3 guanyadors de les polseres de control de l’activitat!

Després d'enviar-nos el seu selfie, aquests són els 3 guanyadors.

 

Properament ens posarem en contacte amb ells per fer entrega dels premis. Enhorabona als guanyadors i moltes gràcies a tots per participar!

 

        

         

S’ha solucionat la incidència que es produïa amb un determinat tipus de targetes, que feia que es retornessin els càrrecs que s’efectuaven des del servei. Per tant, ja es pot tornar a fer servir qualsevol tipus de targeta, sigui de pre-pagament, de dèbit o de crèdit.

 

Noticies

Hem repartit per la ciutat 500 bicis que et poden fer guanyar un regal. N'has trobat alguna?

                           

Noticies

Els usuaris obtindreu un valor afegit només per ser abonats del servei, ja que a més de realitzar una activitat física saludable amb el Bicing i contribuir al medi ambient, també podeu gaudir de la cultura a un preu més reduït.

 

                .

Noticies

De manera aleatòria s’enviarà a uns quants usuaris del Bicing l’enquesta per conèixer el grau de satisfacció dels abonats amb el servei. Els usuaris que la responguin participaran en el sorteig de 5 abonaments anuals.

 

Pages

Subscriure a Notícies
Ajuntament de Barcelona | Barcelona de Serveis Municipals, S.A.