Viu bicing
Mou-te en Bicing, cuida de tu i de BarcelonaVodafone bicing

Notícies

Noticies

Us comuniquem que l’entrada principal de l’edifici on es troba situada  l’oficina d’atenció al client (plaça Carles Pi i Sunyer núm. 8-10) romandrà tancada per obres fins a finals d’any. Per accedir a l’edifici cal fer-ho per una porta lateral, situada al carrer Duran i Bas.

Disculpeu les molèsties ocasionades.

Noticies

Us comuniquem que tenim una incidència que està afectant el servidor de pagament, com a conseqüència d'això, de moment  no és possible realitzar l’alta al servei .

Informarem tan bon punt estigui solucionada.

Disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar.

Noticies

Us informem que el joc de l’app del Bicing en la versió IOS 10 ja està disponible i funciona amb normalitat. Us animem a que consulteu els punts que heu anat sumant automàticament aquests darrers dies. 

Noticies

Bicing va estar present en el Dia Sense Cotxes, que es va celebrar ahir, el darrer dia de la Setmana de Mobilitat a Barcelona. Tots els que van visitar l’estand de Bicing situat als Jardinets de Gràcia van poder provar les bicicletes elèctriques i es van poder informar sobre els abonaments i els beneficis sostenibles d’utilitzar la bicicleta com a mitjà de transport.

                                                                                        

Noticies

Us informem que a causa  d'un canvi en la política de protocols de seguretat d'Apple, no és possible accedir a la zona del joc de l'App Bicing a través de la versió iOS 10. Tot i així, l'App funciona amb normalitat, la qual cosa representa que els punts que s'aconsegueixin s'aniran sumant correctament.

 

Noticies

Dóna’t d’alta entre el 16 i el 22 de setembre i aconsegueix 2 mesos addicionals al teu abonament Bicing.

No deixis passar l’oportunitat i sigues sostenible. Fes Bicing!

Noticies

A partir d’aquest divendres, trobareu disponible una nova actualització de la app de Bicing que incorporarà el ViaBicing, el nou servei de creació de rutes. 

 

Ara,podràs calcular la millor ruta per anar d’un punt a un altre de la ciutat amb Bicing.

 

Fes clic a llegir més, per saber com funciona!

 

Noticies

Des de Bicing volem saber a quina part del món passaràs l’estiu, i si ets dels que portes la targeta del Bicing sempre a sobre, et proposem un joc! Participa a #ElBicingViatger, compartint a les nostres xarxes socials una foto del teu estiu on aparegui la teva targeta Bicing.  Els tres usuaris que rebin més “m’agrades” s’emportaran els premis que hem preparat! Amb la teva participació aconseguirem que el Bicing doni la volta al món!

 

Noticies

Durant el mes d'agost, l'Oficina d'Atenció a l'Usuari de Bicing realitzarà l'horari d'estiu.

Noticies

Vols aconseguir més punts al joc de Bicing? Et quedes a Barcelona? Obre la app de Bicing, tenim una sorpresa per a tu!

 

Pages

Subscriure a Notícies
Ajuntament de Barcelona | Barcelona de Serveis Municipals, S.A.