Viu bicing
Mou-te en Bicing, cuida de tu i de BarcelonaVodafone bicing

Notícies

Noticies

Us informem que a causa de una incidència tècnica, la disponibilitat de bicicletes de l'App, no està operativa.

Us avisarem quan torni a funcionar.

Noticies

A partir d’aquest dilluns el Bicing elèctric passarà a tenir sis velocitats (quatre velocitats més, que es sumaran a les dues que ja tenia).

És una millora que posa en marxa el servei del Bicing elèctric perquè els usuaris puguin gaudir d’una millor experiència i versatilitat en l’ús del servei.

 

Noticies

Les nostres línies telefòniques estan fora de servei per una avaria. Els tècnics estan treballant per solucionar-ho el més aviat possible.

Si teniu alguna incidències molt urgent ens podeu enviar un correu a reclamacions@bicing.cat, i s'aniran atenent per ordre d'arribada .

De seguida que els telèfons tornin a estar operatius us ho comunicarem.

Disculpeu les molèsties.

Noticies

Us comuniquem que l’entrada principal de l’edifici on es troba situada l’oficina d’atenció a l'abonat (plaça Carles Pi i Sunyer núm. 8-10) romandrà tancada per obres fins a finals d’any. Per accedir a l’edifici cal fer-ho per una porta lateral, situada al carrer Duran i Bas.

Disculpeu les molèsties ocasionades.

Noticies

Us comuniquem que tenim una incidència que està afectant el servidor de pagament, com a conseqüència d'això, de moment  no és possible realitzar l’alta al servei .

Informarem tan bon punt estigui solucionada.

Disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar.

Noticies

Us informem que el joc de l’app del Bicing en la versió IOS 10 ja està disponible i funciona amb normalitat. Us animem a que consulteu els punts que heu anat sumant automàticament aquests darrers dies. 

Noticies

Bicing va estar present en el Dia Sense Cotxes, que es va celebrar ahir, el darrer dia de la Setmana de Mobilitat a Barcelona. Tots els que van visitar l’estand de Bicing situat als Jardinets de Gràcia van poder provar les bicicletes elèctriques i es van poder informar sobre els abonaments i els beneficis sostenibles d’utilitzar la bicicleta com a mitjà de transport.

                                                                                        

Noticies

Us informem que a causa  d'un canvi en la política de protocols de seguretat d'Apple, no és possible accedir a la zona del joc de l'App Bicing a través de la versió iOS 10. Tot i així, l'App funciona amb normalitat, la qual cosa representa que els punts que s'aconsegueixin s'aniran sumant correctament.

 

Noticies

Dóna’t d’alta entre el 16 i el 22 de setembre i aconsegueix 2 mesos addicionals al teu abonament Bicing.

No deixis passar l’oportunitat i sigues sostenible. Fes Bicing!

Noticies

A partir d’aquest divendres, trobareu disponible una nova actualització de la app de Bicing que incorporarà el ViaBicing, el nou servei de creació de rutes. 

 

Ara,podràs calcular la millor ruta per anar d’un punt a un altre de la ciutat amb Bicing.

 

Fes clic a llegir més, per saber com funciona!

 

Pages

Subscriure a Notícies
Ajuntament de Barcelona | Barcelona de Serveis Municipals, S.A.