Viu bicing
Mou-te en Bicing, cuida de tu i de BarcelonaVodafone bicing

Notícies

Noticies

Bicing va estar present en el Dia Sense Cotxes, que es va celebrar ahir, el darrer dia de la Setmana de Mobilitat a Barcelona. Tots els que van visitar l’estand de Bicing situat als Jardinets de Gràcia van poder provar les bicicletes elèctriques i es van poder informar sobre els abonaments i els beneficis sostenibles d’utilitzar la bicicleta com a mitjà de transport.

                                                                                        

Noticies

Us informem que a causa  d'un canvi en la política de protocols de seguretat d'Apple, no és possible accedir a la zona del joc de l'App Bicing a través de la versió iOS 10. Tot i així, l'App funciona amb normalitat, la qual cosa representa que els punts que s'aconsegueixin s'aniran sumant correctament.

 

Noticies

Dóna’t d’alta entre el 16 i el 22 de setembre i aconsegueix 2 mesos addicionals al teu abonament Bicing.

No deixis passar l’oportunitat i sigues sostenible. Fes Bicing!

Noticies

A partir d’aquest divendres, trobareu disponible una nova actualització de la app de Bicing que incorporarà el ViaBicing, el nou servei de creació de rutes. 

 

Ara,podràs calcular la millor ruta per anar d’un punt a un altre de la ciutat amb Bicing.

 

Fes clic a llegir més, per saber com funciona!

 

Noticies

Des de Bicing volem saber a quina part del món passaràs l’estiu, i si ets dels que portes la targeta del Bicing sempre a sobre, et proposem un joc! Participa a #ElBicingViatger, compartint a les nostres xarxes socials una foto del teu estiu on aparegui la teva targeta Bicing.  Els tres usuaris que rebin més “m’agrades” s’emportaran els premis que hem preparat! Amb la teva participació aconseguirem que el Bicing doni la volta al món!

 

Noticies

Durant el mes d'agost, l'Oficina d'Atenció a l'Usuari de Bicing realitzarà l'horari d'estiu.

Noticies

Vols aconseguir més punts al joc de Bicing? Et quedes a Barcelona? Obre la app de Bicing, tenim una sorpresa per a tu!

 

Noticies

El servei d’atenció al client Bicing, situat a la Plaça Carles-Pi i Sunyer número 8-10 ha patit una incidència tècnica i en aquests moments no pot desenvolupar les seves tasques habituals. L’oficina segueix oberta i disponible a qualsevol usuari a mode informatiu. Per qualsevol incidència urgent ens podeu trucar al telèfon d’incidències 900 31 55 31.

En quan es restableixi el funcionament normal us ho comunicarem.

Disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar.

Noticies

El guanyador del concurs Trivia del Facebook de les dues entrades per l’obra “Les Bruixes de Salem” d’Arthur Miller és  Elena García. Entre tots els participants que han completat el test amb la màxima puntuació, s’ha realitzat un sorteig, a través de l’aplicació Easypromos, per trobar el guanyador de les entrades de l’obra inaugural del Festival Grec 2016.

Moltes gràcies a tots els participants... i seguiu atents a les nostres xarxes socials perquè seguirem fent concursos i repartint regals!

 

 

Noticies

Gaudeix d’un 20% de descompte en alguns espectacles del Festival Grec 2016 i participa al concurs de trivia de la nostra pàgina de facebook per aconseguir dues entrades per al l’obra de teatre Les Bruixes de Salem, d’Artur Miller.

Pages

Subscriure a Notícies
Ajuntament de Barcelona | Barcelona de Serveis Municipals, S.A.