Viu bicing
Mou-te en Bicing, cuida de tu i de BarcelonaVodafone bicing

Notícies

Noticies

La Helena, el Màxim i el Miko han sigut els guayadors de les 3 places per a la caminada de 20km. de la Barcelona Magic Line-Hospital Sant Joan de Déu. Cadascun d'ells podrà convidar a 3 amics per participar-hi amb ell. Tots junts formaran l’equip BicingMagicLine.

En breu ens posarem en contacte amb ells.

Enhorabona!

                  

Noticies

Hem arribat als 30.000 seguidors al Facebook de Bicing! Estem molt contents i per celebrar-ho sortegem un abonament anual gratuït  entre tots aquells usuaris que vulguin participar!

 

                

Noticies

El pròxim 28 de febrer es celebrarà la Barcelona Magic Line, una mobilització solidària organitzada per Sant Joan de Déu en favor de les persones més vulnerables,  aquest any hem creat l’equip #BicingMagicLine, i  convidar a 3 dels nostres usuaris a unir-se a la caminada solidària de 20 km.

Uneix-te a l’equip #BicingMagicLine i participa d’aquest esdeveniment solidari gràcies a Bicing!

Noticies

Sabies que aquest Nadal pots regalar Bicing als teus familiars i amics?

El Bicing és un dels millors regals que pots fer per aquest Nadal: és econòmic, ajudes a cuidar la nostra ciutat i és molt saludable. A més, si regales Bicing a algú, tu aconseguiràs 2 mesos extra per al teu abonament!

No t'ho pensis més i aprofita aquesta oportunitat , el teu regal serà el més original!   

Noticies

La Sara, el Miquel Àngel i el Nil ja han recollit les entrades pel Tibidabo que van guanyar fent el Trivia Bicing! Enhorabona!

                  

Noticies

Amb motiu de les festes nadalenques l'horari de l'Oficina d'Atenció a l'usuari variarà els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener.

Noticies

La Magic Line és una mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables. L’esdeveniment central és la caminada amb equips no competitiva, que recorre els turons de Barcelona. Al 2015 hi van participar més de 10.000 persones repartides en 750 equips que van recaptar fins a 225.000 euros. Participa-hi!

Consulta tota la informació sobre la Magic Line i totes les activitats que s'organitzen  a www.barcelonamagicline.org

Noticies

 L'Ajuntament de Barcelona ha rebut el premi 'Thinking Cities' en la conferència anual de la xarxa de ciutats europees Polis per les polítiques de la capital catalana en les xarxes socials per millorar les dades sobre l'ús de la bicicleta a la ciutat i per les aplicacions per obtenir informació sobre la mobilitat ciclista a través de 'smartphones'.

 

 
Noticies

Et donem l’oportunitat de posar a prova els teus coneixements sobre el Bicing! A la nostra pàgina de Facebook hem prepara’t el Trivia Bicing, un test amb 12 preguntes sobre el servei, ets capaç d’encertar-les totes?

Participia i aconsegueix dues entrades per anar al parc d'atraccions del Tibidabo!

Pages

Subscriure a Notícies
Ajuntament de Barcelona | Barcelona de Serveis Municipals, S.A.