Viu bicing
Mou-te en Bicing, cuida de tu i de BarcelonaVodafone bicing

Notícies

Noticies

A partir d’aquest divendres, trobareu disponible una nova actualització de la app de Bicing que incorporarà el ViaBicing, el nou servei de creació de rutes. 

 

Ara,podràs calcular la millor ruta per anar d’un punt a un altre de la ciutat amb Bicing.

 

Fes clic a llegir més, per saber com funciona!

 

Noticies

Des de Bicing volem saber a quina part del món passaràs l’estiu, i si ets dels que portes la targeta del Bicing sempre a sobre, et proposem un joc! Participa a #ElBicingViatger, compartint a les nostres xarxes socials una foto del teu estiu on aparegui la teva targeta Bicing.  Els tres usuaris que rebin més “m’agrades” s’emportaran els premis que hem preparat! Amb la teva participació aconseguirem que el Bicing doni la volta al món!

 

Noticies

Durant el mes d'agost, l'Oficina d'Atenció a l'Usuari de Bicing realitzarà l'horari d'estiu.

Noticies

Vols aconseguir més punts al joc de Bicing? Et quedes a Barcelona? Obre la app de Bicing, tenim una sorpresa per a tu!

 

Noticies

El servei d’atenció al client Bicing, situat a la Plaça Carles-Pi i Sunyer número 8-10 ha patit una incidència tècnica i en aquests moments no pot desenvolupar les seves tasques habituals. L’oficina segueix oberta i disponible a qualsevol usuari a mode informatiu. Per qualsevol incidència urgent ens podeu trucar al telèfon d’incidències 900 31 55 31.

En quan es restableixi el funcionament normal us ho comunicarem.

Disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar.

Noticies

El guanyador del concurs Trivia del Facebook de les dues entrades per l’obra “Les Bruixes de Salem” d’Arthur Miller és  Elena García. Entre tots els participants que han completat el test amb la màxima puntuació, s’ha realitzat un sorteig, a través de l’aplicació Easypromos, per trobar el guanyador de les entrades de l’obra inaugural del Festival Grec 2016.

Moltes gràcies a tots els participants... i seguiu atents a les nostres xarxes socials perquè seguirem fent concursos i repartint regals!

 

 

Noticies

Gaudeix d’un 20% de descompte en alguns espectacles del Festival Grec 2016 i participa al concurs de trivia de la nostra pàgina de facebook per aconseguir dues entrades per al l’obra de teatre Les Bruixes de Salem, d’Artur Miller.

Noticies

Bicing té interès a conèixer l'opinió dels seus abonats sobre el servei, per tal de donar-los, cada vegada, un millor servei.

Per aquest motiu, de manera aleatòria s'enviarà a uns quants usuaris una enquesta per conèixer el grau de satisfacció dels abonats amb el servei. Els usuaris que la responguin participaran en el sorteig de 5 abonaments anuals.

Noticies

Si vols gaudir de la fira Biocultura que es celebra al Palau Sant Jordi entre el 5 i el 8 de març, no t’ho pensis més i participa al nostre sorteig de 2 entrades dobles.

 

Noticies

El proper 23 de març Bicing compleix 9 anys i  per celebrar-ho hem preparat un petit joc per als nostres usuaris!

Participar és molt fàcil, només has d’estar atent al nostre Facebook i buscar un pastís com aquest.

Entraràs a un sorteig de 2 mesos addicionals pel teu abonament Bicing!

Fes clic a llegir més si estàs interessat!

 

Pages

Subscriure a Notícies
Ajuntament de Barcelona | Barcelona de Serveis Municipals, S.A.