Viu bicing
Mou-te en Bicing, cuida de tu i de BarcelonaBicing

App Bicing

Què és l’App Bicing?

L'App Bicing és una aplicació senzilla i fàcil d'utilitzar que permet consultar un llistat de les estacions i la seva ubicació al mapa, el qual mostra la disponibilitat de bicicletes i ancoratges en cadascuna de les estacions. També ofereix la possibilitat de marcar estacions preferides. També inclou un joc, on els usuaris aconsegueixen punts que poden bescanviar per diferent premis. Segueix llegint per a més informació sobre el Joc Bicing.

L'app està disponible per a iPhone i Android, descàrrega fent clic als següents enllaços. Prova-ho i gaudeix amb el Bicing!

Download on the AppStore Get it on Google Play

Què és el Joc del Bicing?

La nova versió de l'app, disponible per a iPhone i Adroid, està basada en el concepte de gamificació, és a dir, que es presenta als usuaris en forma de joc. La nova app, premia les conductes saludables i sostenibles que col·laboren amb el medi ambient i fomenta la realització d'activitat física. Els usuaris podran saber la distància recorreguda, la velocitat mitjana, els grams de CO2 estalviats i les calories cremades. També podran saber el nivell de felicitat obtingut, que es mesura segons el nivell d'endorfines alliberades després de fer una activitat saludable. A més se'ls aniran llançant reptes als usuaris que els reportaran punts extra. A mesura que els usuaris realitzen aquests reptes i es desplacen en Bicing, acumulen punts que poden bescanviar a la botiga virtual de l'app. I és que ser sostenible té premi! I per fomentar l'ús correcte del servei, també s'atorgaran punts addicionals per consultar la informació de l'últim ancoratge, i així assegurar-se de la correcta devolució de la bicicleta en l'últim viatge realitzat.

  

 

 

Premis disponibles del Joc

Els jugadors podran aconseguir diversos premis en funció dels punts que hagin aconseguit. Els premis es classifiquen per categories:

Accessoris: Els usuaris poden canviar els seus punts per un casc o bé per algun dels dos models de motxilles disponibles.

 

 

Zoo: En aquesta categoria els usuaris canvien els punts per entrades al Zoo de Barcelona. Tenen dues opcions o canviar-los per un 2x1 en entrades, o si han acumulat més punts, per 3 entrades per anar amb la família o amb els amics.

 

Tibidabo: En aquesta categoria els usuaris canvien els punts per entrades al Parc d’atraccions Tibidabo. Tenen dues opcions o canviar-los per un 2x1 en entrades, o si han acumulat més punts, per 3 entrades.

Viatges elèctrics: Els usuaris donats d'alta al servei de bicicletes elèctriques també podran optar per canviar els seus punts per viatges del Bicing elèctric. Quants més punts tinguin, major serà el nombre de viatges que podran aconseguir.

Ampliació de l'abonament: Una altra opció és canviar els punts per ampliar l'abonament. Segons els punts podran sumar 2, 6 i fins i tot 12 mesos addicionals al abonament.

A la botiga podran consultar les condicions de bescanvi de cada un dels premis. A més, per facilitar la navegació, s'ha habilitat una opció per filtrar els premis segons la seva categoria, i també podran visualitzar tots els premis que ja hagin bescanviat a través de l'opció historial.

 

Com començar a jugar

Un cop descarregada l'app, començar a jugar és molt fàcil, només has de seguir aquests 3 passos:

  1. Fes clic al botó vermell d'iniciar sessió.
  2. Introdueix el mateix usuari i contrasenya que fas servir per entrar a la zona d'abonats del web.
  3. Introdueix l'àlies amb el qual et vols identificar i el teu pes. Ja estàs preparat per començar a guanyar punts amb els teus recorreguts Bicing!

   

Ajuntament de Barcelona | Barcelona de Serveis Municipals, S.A.