Viu bicing
Mou-te en Bicing, cuida de tu i de BarcelonaVodafone bicing

Participa al concurs #SOMRIUREBICING (01/02/2017)

Des de Bicing volem treure el teu millor somriure, i per això, si ets usuari del Bicing et proposem un joc! Participa al #SOMRIUREBICING compartint a les nostres xarxes socials una foto teva on apareguis somrient amb algun element distintiu del Bicing, ja sigui la targeta, una bicicleta, una estació, o qualsevol altre element Bicing. Tens temps fins el 28 de febrer. La foto que més agradi al nostre jurat s’emportarà el premi que t’hem preparat! Amb la teva participació aconseguirem que el Bicing estigui content! Sigues original!

Com s’ha de participar?

Penja la teva fotografia a 1 de les nostres 3 xarxes socials:

  • Facebook: Si ho fas des de Facebook, fes clic a la pestanya “Somriure Bicing” del nostre perfil de Facebook https://www.facebook.com/bicingbcn  i clica a “Participa” de l’eina “Easypromos”. Només hauràs d’omplir el formulari i penjar la fotografia... Així de fàcil! També pots accedir fent clic aquí. https://premium.easypromosapp.com/p/615699
  •  Instagram o Twitter: Si ho fas des de Instagram o Twitter, puja la fotografia acompanyada de l’etiqueta #SOMRIUREBICING. Rebràs un missatge de confirmació, que hauràs de respondre escrivint el teu número de targeta Bicing.
  • Atenció! Cada usuari només pot participar amb una fotografia. En cas que un mateix usuari enviï diverses fotos, només serà vàlida la primera.

Quin és el premi?

  • El premi serà una estada a Caldea (Andorra) per a dues persones i una nit d’hotel amb esmorzar inclòs.
  • Consulta a les nostres bases legals tots els detalls del premi #SOMRIUREBICING.

 

Anima't a participar!

Ajuntament de Barcelona | Barcelona de Serveis Municipals, S.A.