Viu bicing
Mou-te en Bicing, cuida de tu i de BarcelonaBicing

Novetats en el joc de l'app (26/11/2018)

Estrenem novetats en el joc de l'app de Bicing! Ara a més de participar en reptes i poder consultar les teves estadístiques el joc de Bicing ofereix moltes més possibilitats per guanyar punts i motivar-te a anar amb bicicleta més sovint:

Viatges promocionats

En certs moments del dia agafar o deixar bicicletes d'una estació concreta està premiat amb bicicletes extra per la teva estació personal. Les estacions que tenen accions promocionades apareixen senyalitzades amb un cercle verd al mapa de disponibilitat.

Estació personal

Consulta les estacions promocionades al mapa de l'aplicació i omple la teva estació personal de bicicletes realitzant trajectes entre aquestes estacions. Quan la teva estació estigui plena passarà una furgoneta a recollir les bicicletes i et deixarà punts en el seu lloc, podràs afegir-los al moment al teu compte o bé reclamar-los posteriorment.

A mesura que vagis omplint estacions aniràs pujant de nivell i cada vegada podràs aconseguir més punts per estació!

Desafiaments

Cada cert temps apareixerà un desafiament format per un o diversos objectius a realitzar en un temps determinat en què participaran automàticament tots els usuaris registrats en el joc. Un cop finalitzat el desafiament hauràs reclamar els punts per afegir-los al teu compte.

Rànquings

Mensualment s'actualitzaran els rànquings de comprovacions d'ancoratge, trajectes ascendents i CO2 estalviats per jugador. Els 3 primers jugadors de cada rànquing mensual guanyaran les medalles d'or, plata i bronze respectivament. Cada nou mes el rànquing es reinicia, de manera que les puntuacions no són acumulatives.

Comparteix amb els teus amics la teva posició en els rànquings per veure qui acumula més punts aquest mes!

Ara que ja saps tot el que ofereix el joc de l'app Bicing què esperes per començar a jugar i guanyar punts i premis? Pots descarregar-la per a Android o IOS

Ajuntament de Barcelona | Barcelona de Serveis Municipals, S.A.