Viu bicing
Mou-te en Bicing, cuida de tu i de BarcelonaVodafone bicing

Notícies

Noticies

En motiu de la vaga dels treballadors de Clear Channel, des del servei Bicing us recomanem que planifiqueu amb antelació els vostres trajectes i tingueu en compte la següent informació:

 

Les zones que durant el matí de 7h a 10h es veuran afectades per falta de regulació són:

 

 • Zona World trade center.                          
 • Zona Passeig de Joan de Borbó                              
 • Zona Passeig Marítim                                  
 • Zona del 22@                                                 
 • Zona Plaça Catalunya                                  

 

Les zones que durant la tarda de 17h a 20h es veuran afectades per falta de regulació són:

 

 • Zona Avinguda del Paral·lel                                  
 • Zona Rambla del Raval                                
 • Zona Arc del Triomf   
 • Zona Estació de França    

 

Noticies

Els treballadors de Bicing han convocat una vaga pels dies 12, 14, 15, 16, 17, 19, 21, 22, 23, 24, 26, 28, 29, 30 i 31 de juliol de 2017, que podria afectar al transport, distribució i manteniment de bicicletes i estacions del servei BICING.

Malgrat que en els dies de vaga el servei Bicing estarà obert, has de preveure que podrien no funcionar amb normalitat. Els usuaris podran trobar-se amb incidències que afectin principalment a la destinació del trajecte i a les zones on hi ha una major concentració de bicicletes.

 

             

Noticies

DES D’ARA, SER ABONAT DE BICING TÉ MOLTS MÉS AVANTATGES

Des de Bicing volem premiar la teva fidelitat amb l’accés a molts avantatges en productes i serveis relacionats amb la vida sana, l’ecologia i la sostenibilitat.

A partir d’ara podràs identificar quines són les botigues i centres amics del Bicing a través d’aquest distintiu que podràs trobar a la porta d’accés dels establiments o a les seves pàgines web.

Noticies

El Bicing té un total de 45 estacions de bicicletes elèctriques repartides per tota la ciutat de Barcelona. Un total de 5 estacions es troben obertes a la via pública i les 40 restants es troben dins de pàrquings subterranis. Coneix-les totes!

Noticies

Des de el servei Bicing volem fer un recordatori de les condicions de seguretat referents a l’entrada i sortida de les bicicletes elèctriques als aparcaments on es troben les estacions.

 

Per qüestions de seguretat pròpies i dels usuaris que es trobin en el recinte cal respectar les següents normes quan s’entri o surti de l’aparcament:

 

 • Esperar sempre el torn corresponent d’entrada i sortida del aparcament, sense avançar-se a altres usuaris o vehicles.
 • No passeu mai quan la barrera estigui enlairada, espereu sempre a que hagi baixat.
 • Posteriorment passeu pel carril bici, situat al lateral de la barrera, amb velocitat moderada.

 

Noticies

A causa del baix ús de l'App del Bicing per part dels usuaris amb sistema operatiu Windows Phone, l'aplicació serà retirada de la botiga en línia Microsoft Store el proper dia 6 de febrer.

Noticies

Segons un nou estudi, una de les formes més efectives per reduir la sinistralitat en les ciutats es  l’ús del sistema de bicicleta compartida

Vols saber el perquè?  

 

Noticies

Us informem que a causa de una incidència tècnica, la disponibilitat de bicicletes de l'App, no està operativa.

Us avisarem quan torni a funcionar.

Noticies

A partir d’aquest dilluns el Bicing elèctric passarà a tenir sis velocitats (quatre velocitats més, que es sumaran a les dues que ja tenia).

És una millora que posa en marxa el servei del Bicing elèctric perquè els usuaris puguin gaudir d’una millor experiència i versatilitat en l’ús del servei.

 

Noticies

Les nostres línies telefòniques estan fora de servei per una avaria. Els tècnics estan treballant per solucionar-ho el més aviat possible.

Si teniu alguna incidències molt urgent ens podeu enviar un correu a reclamacions@bicing.cat, i s'aniran atenent per ordre d'arribada .

De seguida que els telèfons tornin a estar operatius us ho comunicarem.

Disculpeu les molèsties.

Pages

Subscriure a Notícies
Ajuntament de Barcelona | Barcelona de Serveis Municipals, S.A.