Viu bicing
Mou-te en Bicing, cuida de tu i de BarcelonaBicing

Drivy et paga el Bicing si comparteixes el teu cotxe amb altres persones (19/09/2018)

Drivy és l’app de carsharing líder a Europa que et permet llogar el teu cotxe de forma fàcil, segura i sense esforç, i així recuperar els costos que suposa tenir un cotxe a la ciutat.

Amb Drivy pots decidir el preu i la disponibilitat que tindrà el teu cotxe, inscriure’s és totalment gratuït i compta amb assegurança a tot risc per al teu vehicle. Ja són més de 1250 cotxes inscrits a Barcelona!

Ara, compartir el teu cotxe amb altres persones a través de Drivy té premi. Podràs tenir la quota anual de Bicing de franc si registres el teu cotxe a Drivy.

Per poder inscriure’t només has d’anar al web www.bicispercotxes.com, i seguir els passos per registrar el teu cotxe*.

A més, per ser del Bicing, si vols provar Drivy com a conductor/a per primera vegada, pots fer-ho amb aquest codi descompte de 20€ per a la teva primera reserva: DRIVY-BICING

Drivy i Bicing col·laboren per fer de Barcelona una ciutat més neta i sostenible. L’ús de la bici i del cotxe compartits ajuda a alliberar espai a la ciutat i a reduir la contaminació atmosfèrica, visual i auditiva. Suma’t al carsharing!

 

 

*Vàlid per a nous propietaris de Drivy majors de 18 anys, que inscriguin un cotxe de fins a 10 anys d’antiguitat, i de menys de 200.000km. Data límit d’inscripció: 31/12/2018

Ajuntament de Barcelona | Barcelona de Serveis Municipals, S.A.