Viu bicing
Mou-te en Bicing, cuida de tu i de BarcelonaBicing

Celebra amb nosaltres la Setmana de la Mobilitat (14/09/2016)

Del 16 al 22 de setembre Barcelona celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Des de Bicing ens volem afegir a aquesta iniciativa tan significativa i, per celebrar-ho, si et dones d’alta durant aquesta setmana, utilitzant el codi SM1-09-2016  obtindràs 2 mesos addicionals al teu abonament. Per tant, tindràs un abonament de 14 mesos enlloc dels 12 habituals pel mateix preu.

Els objectius de la Setmana de la Mobilitat Segura i Sostenible són els d’estimular i sensibilitzar a la ciutadania sobre els impactes ambientals del transport i crear un desenvolupament urbà sostenible a través del transport públic i la bicicleta. Es pretén així protegir la qualitat de l’aire, reduir l’emissió de gasos i aconseguir un consum racional dels recursos energètics. El mateix dia 16 s’inauguraran les activitats ciutadanes organitzades per l’Ajuntament amb l’obertura del curs “Gestió de la bicicleta cap a ciutats sostenibles”, una videoconferència amb accés obert per conscienciar a la ciutadania de l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport diari. El dia següent se celebrarà una “Pedalada amiga” amb l’objectiu de potenciar els valors la inclusió social i la mobilitat sostenible. D’altra banda, el dia 22 se celebrarà “El dia sense cotxes” on hi haurà trams totals o parcials de carrers i algunes vies de la ciutat només deixaran que hi circulin vianants, bicicletes i transport públic.  Per consultar el programa total d’activitats organitzades i el lloc de trobada fes clic aquí.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura és un esdeveniment que s'emmarca dins la European Mobility Week en què centenars de ciutats de diversos països del món organitzen activitats similars a les que tenen lloc arreu de Barcelona.

L'Àrea d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona és l'encarregada de coordinar les activitats i actes que es duen a terme a la ciutat durant la celebració de la Setmana.

No deixis passar l’oportunitat i sigues sostenible. Fes Bicing!

 

 

 

Ajuntament de Barcelona | Barcelona de Serveis Municipals, S.A.