Viu bicing
Mou-te en Bicing, cuida de tu i de BarcelonaBicing

Arriba el Via Bicing! (27/07/2016)

A partir d’aquest divendres, trobareu disponible una nova actualització de la app de Bicing que incorporarà el ViaBicing, el nou servei de creació de rutes!

Ara, en el mapa de la nostra aplicació, podràs calcular la millor ruta per anar d’un punt a un altre de la ciutat amb Bicing. També podràs veure, com fins ara, la teva posició i la de totes les estacions, amb la seva disponibilitat de bicicletes i espais buits.

La nova versió de l’app et permetrà conèixer quina és la millor ruta per a tu en cada moment, marcant al mapa els carrers per on has d’anar, així com la teva situació actual i el punt de destí. A més, també farà un càlcul estimat del temps que trigaràs en fer tot el recorregut.

Com que cada persona té les seves prioritats, a Bicing hem decidit fer 3 tipologies de rutes, que podràs modificar sempre que vulguis a l’apartat “configuració” de l’app:

  • La ruta òptima, la més ràpida entre origen y destí
  • La ruta plana, aquella que té menys pendent entre origen y destí
  • La ruta amigable, que inclou el màxim número de  carrils bici, vies ciclables o vies 30 possibles.

A més, a totes les rutes podràs configurar la distància màxima que vols caminar.

Crear una ruta és molt fàcil, només has d’anar a la pantalla del mapa, i fer clic al botó “nova ruta”. L’aplicació et demanarà els punts d’origen i destí,  així com el tipus de bicicleta que vols fer servir (mecànica, elèctrica o una ruta combinada amb les dues tipologies de bicicleta). Els punts d’origen i destí els pots senyalitzar directament al mapa o bé mitjançant la direcció, i també existeix l’opció de marcar la casella d’ubicació actual per determinar el punt d’origen.

Un cop creada la ruta els trams podran ser de diferents colors: gris per al tram que s’ha de fer caminant; vermell per al trams en bicicleta, i verd si el tram es correspon amb un carril bici, una via ciclable o una via 30.

L'app està disponible per a iPhone i Android, descarrega-la fent clilc als següents enllaços i gaudeix amb el Bicing!

    

Ajuntament de Barcelona | Barcelona de Serveis Municipals, S.A.