Viu bicing
Mou-te en Bicing, cuida de tu i de BarcelonaBicing

#30diesAMBbiciBCN. Hi participes? (09/04/2018)

#30daysofbiking és un moviment que promou entre la ciutadania el compromís d’anar amb bicicleta cada dia del mes d’abril i compartir-ho les xarxes socials. Diuen que repetint qualsevol activitat durant un mínim de 21 dies aquesta activitat es torna un hàbit, i que, en compartir-la, pots inspirar altres persones del teu entorn. 

Per unir-te a una comunitat d’alegres ciclistes només cal que signis el compromís i que comparteixis l’experiència a les xarxes socials amb l’etiqueta #30diesAMBbiciBCN. A més a més per dinamitzar-ho tot plegat s’han programat tot un seguit d’activitats relacionades amb la bicicleta. Consulta l’agenda a la web, Facebook i Twitter.

I això no és tot, ja que per pedalar pots optar a un munt de premis! Amb el repte #30diesAMBbicibcn, que organitza l’Ajuntament de Barcelona i la AMB, els quilòmetres recorreguts podran transformar-se en regals! Registra’t a la pàgina www.30diesambbicibcn.cat, descarrega’t l’app Ciclogreen i usa-la per registrar almenys 30 quilòmetres pedalant durant el mes d’abril, i entraràs en el sorteig d’interessants regals. I si ets més d’Instagram, l’AMB organitza un concurs de fotografia, consulta les condicions al al seu blog de la bicicleta on trobaràs també informació de les activitats programades a l’àrea metropolitana.

Ajuntament de Barcelona | Barcelona de Serveis Municipals, S.A.