Viu bicing
Mou-te en Bicing, cuida de tu i de BarcelonaVodafone bicing

Noticies

Dóna’t d’alta entre el 18 i el 24 de setembre i aconsegueix 2 mesos addicionals al teu abonament Bicing.

No deixis passar l’oportunitat i sigues sostenible. Fes Bicing!

 

El Dia sense cotxes de Barcelona (22 de setembre) forma part de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, en els quals s’organitzaran diverses activitats per part d’equipaments i entitats.

Aquest any destaca la cruïlla de Borrell amb Tamarit: la Cruïlla per la Qualitat de l’Aire, on es tallarà el trànsit per mostrar com seria aquest espai urbà si no hi circulessin vehicles motoritzats. Bicing tindrà presencia a aquest acte oferint diverses activitats:

  • Circuit de proba de bicicletes elèctriques Bicing en el qual tothom major de 18 anys podrà provar les E-Bicing.
  • Sorteig fotogràfic a les xarxes socials: on els abonats podran fer-se una instantània al photocall del Bicing i penjar-la a les xarxes socials per entrar en el sorteig de 2 abonaments de Bicing elèctric anuals. A tots els participants se lis farà entrega d’una motxilla Bicing.
  • Estand on els usuaris podran donar-se d’alta al servei 
Noticies

DES D’ARA, SER ABONAT DE BICING TÉ MOLTS MÉS AVANTATGES

Des de Bicing volem premiar la teva fidelitat amb l’accés a molts avantatges en productes i serveis relacionats amb la vida sana, l’ecologia i la sostenibilitat.

A partir d’ara podràs identificar quines són les botigues i centres amics del Bicing a través d’aquest distintiu que podràs trobar a la porta d’accés dels establiments o a les seves pàgines web.

Noticies

Des de el servei Bicing volem fer un recordatori de les condicions de seguretat referents a l’entrada i sortida de les bicicletes elèctriques als aparcaments on es troben les estacions.

 

Per qüestions de seguretat pròpies i dels usuaris que es trobin en el recinte cal respectar les següents normes quan s’entri o surti de l’aparcament:

 

  • Esperar sempre el torn corresponent d’entrada i sortida del aparcament, sense avançar-se a altres usuaris o vehicles.
  • No passeu mai quan la barrera estigui enlairada, espereu sempre a que hagi baixat.
  • Posteriorment passeu pel carril bici, situat al lateral de la barrera, amb velocitat moderada.

 

Noticies

El Bicing té un total de 45 estacions de bicicletes elèctriques repartides per tota la ciutat de Barcelona. Un total de 5 estacions es troben obertes a la via pública i les 40 restants es troben dins de pàrquings subterranis. Coneix-les totes!

Events

Per diferents esdeveniments algunes estacions romanen fora de servei.

Llegir més
Obres

Per obres alienes a bicing, algunes estacions de servei es tanquen i en alguns casos també es desmunten i es traslladen a nova reubicació.
Consulta-les aquí.

 

Llegir més
Obres

 

Informem de la nova ubicació de la següents estacions:

 

La nova ubicació de l'estació 369 situada  C/ CONSELL DE CENT, 513 serà  al  C/CONSELL DE CENT, 482. L'estació es veurà afectada el dia 20/09/2017.

 

La nova ubicació de l'estació 119 situada C/ AUSIÀS MARCH, 122-128 serà  al  C/ SARDENYA, 178. L'estació es veurà afectada el dia 26/09/2017.

 

La nova ubicació de l'estació 22 situada  C/ SARDENYA, 290 serà  al  C/ SARDENYA, 292. L'estació es veurà afectada des de el dia 24/08/2017 fins al 06/09/2017.

 

La nova ubicació de l'estació 213 situada  C/DOCTOR FLEMING, 9 serà  al  C/SANTA FE DE MÈXIC,2. L'estació es veurà afectada des de el dia 01/09/2017 fins al 07/09/2017.

 

Lamentem les molèsties que us pugui ocasionar.

Llegir més
Events

Ja s’ha tancat el procés de participació d’enquestes sobre l’Índex de Satisfacció al Client (ISC) 2017 per conèixer l’opinió dels usuaris sobre el servei Bicing.

Els guanyadors del sorteig per la participació d’aquestes enquestes rebran una notificació al seu correu electrònic. Els que vulguin consultar les bases legals del sorteig cliqueu aquí.  

Llegir més
Events

El nou accés de vianants als pàrquings SABA ja està operatiu, S'hi accedeix acostant la targeta d'usuari Bicing al lector.

Perquè el lector la identifiqui correctament, cal que feu un moviment circular amb la targeta, no la deixeu fixa.

 

Llegir més
Ajuntament de Barcelona | Barcelona de Serveis Municipals, S.A.