Viu bicing
Mou-te en Bicing, cuida de tu i de BarcelonaBicing

Com abonar-se

Els serveis de Bicing i Bicing elèctric estan prohibits als menors de 16 anys. Les persones que tinguin 16 i 17 anys necessitaran una autorització signada pel seu pare/mare o tutor legal que hauran d'entregar a l'Oficina d'Atenció a l'Abonat per tal de poder abonar-se als serveis. Consulta la documentació necessària per abonar-te presencialment.

Accedeix a la zona d'Altes.

Omple el formulari de registre amb totes les teves dades, seguint tots els passos indicats.

Llegeix atentament les Condicions d'Ús del servei abans d'acceptar-les i finalitza el procès d'alta.

Rebràs un correu electrònic de confirmació de la teva alta i aproximadament 10 dies després, rebràs al teu domicili el pack de benvinguda al servei, que inclou la teva targeta d'abonat/da.

Si transcorreguts 10 dies no has rebut el pack de benvinguda pots posar-te en contacte amb el telèfon gratuït 900 31 55 31, per verificar que la teva adreça és correcta i sol·licitar un nou enviament.

Un cop tinguis la targeta, accedeix de nou a la pàgina web i activa-la a la teva Zona d'Abonat/da.

Si ja ets abonat/da del Bicing, pots mantenir la teva targeta actual per fer ús del Bicing fins que t’arribi la nova targeta, que serà mixta, és a dir, et permetrà accedir a les estacions del Bicing i del Bicing elèctric.

El període d'abonament és d'un any i comença a comptar des del moment de l'activació de la targeta. L'abonament comença a comptar a partir del dia 30 des del dia de l'alta, si l'activació no s'ha produït abans.

En el cas del primer any d’abonament al Bicing elèctric, aquest tindrà la mateixa durada que l’abonament del Bicing, és a dir, tots dos serveis caducaran al mateix moment.

A partir de l'activació de la targeta ja pots fer ús del Bicing.

Recorda que per abonar-se al Bicing es requereix el DNI o NIE.

El Bicing està adherit al protocol de compres segures per Internet. Assegura't a la teva entitat bancària que la teva targeta de crèdit/dèbit és compatible amb aquest protocol. Informa't de quina forma validarà la transacció la teva entitat bancària, bé mitjançant una targeta de coordenades, SMS, etc.

A l’Oficina d'Atenció a l'Abonat, ubicada a la Plaça de Carles Pi i Sunyer, 8-10, de Barcelona.

L'horari d'atenció al públic és de 8.30h a 17.30h, de dilluns a divendres laborables. L'accés a l'oficina pot tancar a les 17h en cas que es concentri un nombre elevat de persones a les dependències.

Rebràs un correu electrònic de confirmació de la teva alta i aproximadament 10 dies després, rebràs al teu domicili el pack de benvinguda al servei, que inclou la teva targeta d'abonat/da.

Si transcorreguts 10 dies no has rebut el pack de benvinguda pots posar-te en contacte amb el telèfon gratuït 900 31 55 31, per verificar que la teva adreça és correcta i sol·licitar un nou enviament.

Un cop tinguis la targeta, accedeix de nou a la pàgina web i activa-la a la teva Zona d'Abonat/da.

Si ja ets abonat del Bicing, pots mantenir la teva targeta actual per fer ús del Bicing fins que t’arribi la nova targeta, que serà mixta, és a dir, et permetrà accedir a les estacions del Bicing i del Bicing elèctric.

El període d'abonament és d'un any i comença a comptar des del moment de l'activació de la targeta. Passats 30 dies des de l'alta, si no s'ha realitzat l'activació de la targeta, s'inicia automàticament el període d'abonament.

En el cas del primer any d’abonament al Bicing elèctric, aquest tindrà la mateixa durada que l’abonament del Bicing, és a dir, tots dos serveis caducaran al mateix moment.

A partir de l'activació de la targeta ja pots fer ús del Bicing.

El Bicing està adherit al protocol de compres segures per Internet. Assegura't a la teva entitat bancària que la teva targeta de crèdit/dèbit és compatible amb aquest protocol. Informa't de quina forma validarà la transacció la teva entitat bancària, bé mitjançant una targeta de coordenades, SMS, etc.

Aquest servei està prohibit als menors de 16 anys. Les persones que tinguin 16 o 17 anys necessitaran una autorització signada pel seu pare/mare o tutor legal que hauran d'entregar a l'Oficina d'Atenció a l'Abonat. També cal presentar la següent documentació:

  • Original o fotocòpia del DNI o NIE del menor i del tutor/a legal que realitza l'alta.
  • Original o fotocòpia del llibre de família o partida de naixement on apareguin els tutors legals i el menor.
  • Una targeta bancària compatible amb el protocol de compres segures per Internet.
  • El tutor legal llegirà i acceptarà les Condicions d'Ús del servei (caldrà signar tots els fulls de les Condicions).

Baixa't el contracte PDF

Registra't

Ajuntament de Barcelona | Barcelona de Serveis Municipals, S.A.